Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Taxibedrijf in Venray & Omstreken

Taxilijn +31612680881

Taxibus in Venray en Omgeving

Taxibus in Venray en omgeving voor 8 personen nodig? Taxibus vanuit Venray of in omliggende dorpen is bij ons reserveren mogelijk.

Met een taxibus naar een restaurant uit eten met uw familie of vrienden is altijd makkelijker dan zelf met meerdere auto's te rijden. Wij kunnen jullie wegbrengen met onze ruime taxibus voor 8 personen en zelfs direct een afspraak maken voor de terugweg. Er is ook de optie om een vaste prijsafspraak te maken voor uw taxibus, zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Groepsvervoer Venray en Omstreken

Weekendje weg in de buurt en u wilt gebruik maken van onze groepsvervoer in Venray en omgeving? Wij verlenen al ruim 10 jaar Groepsvervoer in Venray en Omstreken. Klanten worden regelmatig opgehaald bijvoorbeeld bij de Centerparcs in Horst America, hotels,

 camping en bungalows om vervoerd te worden naar Venray of gewenste bestemming. Groepsvervoer is ook mogelijk voor lange afstanden of zelfs voor korte afstanden kunnen wij u helpen met groepsvervoer in Venray en Omstreken. Naar concerten, festivals of privé feestjes is er vaak behoefte voor groepsvervoer.

Luchthavenvervoer Venray nodig?

Wij verlenen luchthavenvervoer naar de bekende vliegvelden zoals Amsterdam Schiphol, Brussels Airport, Düsseldorf International Airport, Weeze Flughafen tegen betaalbare prijzen. Vraag gerust om de mogelijkheden en wij zullen er werk van maken! Ook voor langere afstanden mag u onze luchthavenvervoer Venray service benaderen.

Contact Taxibus

0